Back to Top

Over de VSI

De VSI (Verenigde Sprinkler Industrie) vindt het belangrijk helder en eenduidig te  informeren over sprinklers en de toepassingen. Sprinklerinstallaties beschermen mensen, gebouwen en het milieu tegen de gevolgen van een brand.

Geef brand geen kans!

De VSI is een onderdeel van ondernemersvereniging Federatie Veilig Nederland.

 


Onze missie

Wat doet de VSI?

Wij leveren een bijdrage aan het vergroten van de veiligheid van de samenleving door het geven van voorlichting en het stimuleren van kwaliteit, kennis, diensten en producten. De VSI staat voor betrouwbaarheid en vakbekwaamheid.
Leden van de VSI leveren kwaliteit geborgd door certificatie en productkeur. De VSI werkt voortdurend aan kwaliteit en het beschermen van haar imago door samenwerking met stakeholders, zoals (gebouw)eigenaren, adviseurs, verzekeraars en Brandweer Nederland.

Kies voor een VSI-lid

Eigenaren van sprinklerinstallaties hebben vele voordelen wanneer ze kiezen voor een VSI-installateur. De VSI-leden zijn allen gecertificeerde installateurs en goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van ontwerpen, installeren en/of onderhouden.

De VSI-leden

De VSI bestaat uit installateurs en leveranciers. Kiest u voor een sprinklerinstallatie dan heeft u al een belangrijke keuze gemaakt. Kiest u ook nog voor een VSI-lid dan zijn er meer voordelen. U vindt de leden via de knop hieronder.


Lees meer


De leden


Nieuwsgierig wat VSI nog meer doet? Meer weten over de toepassing van sprinklers? Meer informatie op sprinkler.nl

Contact

Zilverstraat 69 | 2718 RP Zoetermeer
Postbus 840 | 2700 AV Zoetermeer

T: +31 (0) 79 203 50 15

E: info@federatieveilignederland.nl

I: www.federatieveilignederland.nlSchrijf in voor de nieuwsbrief