Back to Top

Door het insturen van uw inschrijving via de website geeft u toestemming tot het opslaan en gebruik van uw gegevens.

Alleen gegevens als naam, organisatie, emailadres, opgegeven telefoonnummer en factuuradres worden opgeslagen in een beveiligde database met als doel u te informeren over dit webinar of aanverwante zaken. Er worden geen gegevens aan derden doorgegeven. 

Federatie Veilig Nederland behoudt zich het recht voor om bij onvoorziene omstandigheden of te weinig deelnemers het webinar te annuleren of te verplaatsen. U wordt hierover tijdig geïnformeerd. 

Door verzending van deze inschrijving verplicht u zich – indien uw organisatie geen Federatie-lidmaatschap heeft – tot betaling van de kosten die voor dit kenniswebinar gelden. U ontvangt hiervoor een factuur. 

Bij annulering langer dan 30 dagen voor het aanvang van het eerste webinar is annulering kosteloos. Bij een annulering korter dan 30 dagen, maar langer dan 14 dagen voor aanvang gelden annuleringskosten van 50%. Bij annulering binnen 14 dagen voor aanvang van de eerste dag of bij no-show blijft men het gehele bedrag verschuldigd. Bij onverhoopte verhindering is het altijd mogelijk een vervanger in uw plaats te laten deelnemen.​​​​​​​