Back to Top

ROC Twente en de VSI (Vereniging Sprinkler Industrie) hebben hun krachten gebundeld om een gespecialiseerde opleiding in sprinklertechniek aan te bieden. Deze samenwerking heeft geleid tot de ontwikkeling van een unieke combinatie opleiding MBO-niveau 2 voor Medewerker Productietechniek, aangevuld met een module voor Monteur Sprinklerinstallaties. Deze unieke combinatie biedt zowel theorie als praktische vaardigheden voor aspirant-sprinklermonteurs.

Start van de opleiding

De opleiding start in oktober 2024, mits er voldoende interesse is, wat eind mei 2024 duidelijk moet zijn. Om een carrière te maken in de sprinklertechniek bestaan diverse opleidingen die je in verschillende richtingen opleiden, van monteur tot engineer. Deze opleiding combineert de monteur sprinklertechniek met een MBO-2 kwalificatie.    

Doelgroep

De opleiding is bedoeld voor leerlingmonteurs, schoolverlaters en zij-instromers en monteurs die hun MBO-diploma willen halen. Onder de doelgroep vallen ook medewerkers, die de ambitie hebben door te groeien naar 1e monteur (niveau 3), en/of; leidinggevende monteur, niveau 4.

Meer informatie of aanmelden

Geïnteresseerden in meer informatie of aanmelding kunnen contact opnemen via de website van ROC Twente of door een e-mail te sturen naar john.van.lierop@federatieveilignederland.nl.

Voor gedetailleerde informatie, waaronder startdata en inschrijvingsvoorwaarden, raadpleeg de bijgevoegde informatiebrochure.

>>> lees meer in de informatiebrochure