Back to Top
Inzendingen scriptieprijs 2018
Voor de meest innovatieve, spraakmakende, relevante of fundamentele master- of bachelorthesis met betrekking tot brandveiligheid, stellen IFV en VVBA een scriptieprijs beschikbaar ter waarde van € 1200,=.
 

Ben jij in 2017 of 2018 afgestudeerd? Heeft jouw onderwerp te maken met brandpreventie, protectie, repressie, nazorg, of brengt het met fire engineering de juiste verbanden tussen de schakels in de veiligheidsketen?

Stuur dan je scriptie in!

De VEBON-NOVB Sectie Sprinklertechniek (VSI) is lid van de Raad van Toezicht van de stichting Fellowship FSE aan de TU Eindhoven en ondersteund dit initiatief.

Download de flyer


Expertclass

Kom naar de expertclass op 13 september! De TU/e presenteert dan nieuwe ontwikkelingen, visies en trends op het gebied van brandveiligheid en fire engineering. 

Het hoogtepunt van de expertclass ‘FSE – Next Generation’ wordt gevormd door de bekendmaking van de nominaties voor de jaarlijkse VVBA IFV scriptieprijs 2018. Een scriptieprijs voor de meest innovatieve, spraakmakende of relevante master- of bachelorthesis betreffende brandveiligheid.