Back to Top
Online Expertclass FSE – Next Generation op 8 april

In deze expertclass presenteren de stichting FellowFSE (TU Eindhoven) en de VVBA (Vereniging van BrandveiligheidAdviseurs) nieuwe ontwikkelingen, visies en trends op het gebied van brandveiligheid en fire engineering.

Daarmee wordt een verbinding gemaakt tussen wetenschappelijk onderzoek, brandpreventie en brandrepressie. Het hoogtepunt van de expertclass ‘FSE – Next Generation’ wordt gevormd door de bekendmaking van de nominaties voor de VVBA IFV scriptieprijs 2021. Een scriptieprijs voor de meest innovatieve, spraakmakende en relevante master- of bachelorthesis betreffende brandveiligheid.

Wanneer?
Donderdag 8 april 2021, aanvang 13:30 uur, einde om 16:15 uur

Waar?
Online

Voor wie?
De Stichting FellowFSE en de VVBA nodigen alle geïnteresseerden van harte uit om kosteloos bij deze expertclass aanwezig te zijn. De expertclass is interessant voor bachelor- en masterstudenten, onderzoekers, ingenieurs, adviseurs, leveranciers enfabrikanten, aannemers, brandweer en veiligheidsregio’s.

De sectie VSI van Federatie Veilig Nederland ondersteunt de Fellow FSE van de TU/e. De VSI stimuleert (wetenschappelijk) onderzoek naar de toepassing van actieve blussystemen en het borgen van ontwikkeling naar risicogerichte- en regelgeving.

Bekijk het programma van 8 april
Engelstalige uitnodiging

Meer informatie: http://www.fellowfse.nl

Aanmelden?
Stuur een mail aan c.bouwhuis@nieman.nl