Back to Top

Op 26 januari 2022 organiseert de organiseert de VSI, onderdeel van Federatie Veilig Nederland het seminar ‘waardering van sprinklers.’ Tijdens het seminar reiken we kennis aan waarmee gebouweigenaren, adviesbureaus, architecten, brandweer en het bevoegd gezag, maar uiteraard ook vastgoedontwikkelaars, facilitair managers, de overheid, verzekeraars meer te weten komen over de toepassingen van sprinklers.

Doelgroep
De doelgroep is gebouweigenaren, vastgoedontwikkelaars, facilitair managers, overheid (Ministerie, gemeenten, bouwplantoetsers), adviesbureaus, architecten, brandweer, verzekeraars en inspecteurs. 

Uiteraard verwachten wij ook bezoekers vanuit de sprinklerindustrie te mogen begroeten.

Kennis delen
Een belangrijk doel van het seminar is het delen van kennis. Netwerken speelt daarbij een belangrijke rol en daarvoor is veel ruimte ingepland. Van 9:00 tot 9:30 uur vindt de ontvangst plaats, er is een ochtend- en middagpauze van 30 minuten, een lunch van ca. 50 minuten en de dag wordt afgesloten met een netwerkborrel van minimaal 1 uur.

Programma 
Het programma vindt u binnenkort op de website.

Kosten
Kosten voor sponsoring bedraagt € 1.250,- exclusief BTW.

Wat krijgt u daarvoor?
In de netwerkruimte heeft u de beschikking over een tafel voor de promotie van uw organisatie, diensten en producten. Inbegrepen is toegang tot het seminar voor 2 personen. Deze personen dienen zich wel nog apart aan te melden via het inschrijfformulier voor het seminar. Vermeld op het inschrijfformulier dat u sponsor bent.
Klik hier voor het seminar inschrijfformulier.

Datum en Locatie
Datum: 26 januari 2022
Tijd: Van 9:00 tot 17:30 uur
Locatie: Van der Valk Utrecht | Winthontlaan 4-6 | 3526 KV Utrecht

De zalen voor de presentaties en de netwerkruimte liggen naast elkaar, de definitieve indeling moet nog worden vastgesteld.

Vragen?
John van Lierop | T +31 (0)6 31 04 16 92 | E john@eurosprinkler.org

Inschrijven